by museum kranenburgh

Naamloos-2.png
6951a2eaf1a40f741785f94d88193d1f.gif
2021-08-03 14_36_58-DE ROARING TWENTIES - pitch BSG Kunst10Daagse - PowerPoint (1).gif

RESET GENERATION

Waarom zou je terugkijken naar 100 jaar geleden? Dat is niet relevant voor vooruitgang, toch? Grappig genoeg kunnen we juist veel leren van het verleden. Hierom heeft Museum Kranenburgh in de tentoonstelling The Roaring Twenties beide tijdperken, 1920 en 2020 naast elkaar gezet. Dan blijkt dat ze veel gemeen hebben: weg van de gebaande paden, de drang naar verandering, vernieuwing en vrijheid. Het is tijd voor een ‘reset’ van de maatschappij!  

De volgende generatie is nu aan zet. Met het project RESET GENERATION daagt Museum Kranenburgh jullie als middelbare scholieren uit om hún idee van de maatschappij van de toekomst vorm te geven, in mode, design, beeldende kunst, film of iets anders. Wij willen zien waar jullie, de RESET GENERATION zich mee bezig houdt en wat jullie te zeggen hebben. 

 

Dit educatieve platform is ontwikkeld door Museum Kranenburgh om jullie als makers te inspireren en aan te zetten tot actie!

Op dit platform kun je informatie vinden over 1920 en 2020: onderwerpen als de pandemie, muziek, dans, mode en nog veel meer worden hier uitgelicht. Verder kun je je verdiepen in drie verschillende disciplines die ook in de tentoonstelling centraal staan: mode, beeldende kunst en vormgeving. Tot slot vind je hier ook digitaal tentoongestelde werken en podcasts van jonge makers die jullie voor zijn gegaan. De tijd van de RESET GENERATION is aangebroken, laat je stem horen!

Naamloos-2.png